Naša priča

U naše iskustvo s tkaninama utkali smo mnoge godine i pronašli najveće bogatstvo među tkaninama, najfiniju Mulberry svilu. Skrojili smo svilene proizvode koji će vam pomoći da okrenete novi luksuzni list u životu i učinite puno za sebe, svoje zdravlje i ljepotu, čak i onda kad ne činite ništa, već samo slatko spavate.


Svileni san za ljepotu

San je tajna ljepote svake žene, a spavanje na svili luksuz je koji to ne košta. Osim dobrog osjećaja, svila čini puno za ljepotu lica i kose, čak i kad je jedino vrijeme koje možete odvojiti za sebe ono dok spavate. Svila pomaže u regeneraciji i očuvanju vlage kože i kose te ima antibakterijska i antistatična svojstva.


Lijepa kao san

Mulberry svila pobrinut će se da vaša koža i kosa budu glatke poput svile. Izgledajte kako se i osjećate dok spavate na svili, dobro i njegovano.

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehnicke pomoći
Operativnog programa "konkurentnost i kohezija" iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Koristimo kolačiće kako bi prilagodili sadržaj, poruke i oglase prema tome što Vas zanima te analizirali posjete kupaca. Klikom na "Prihvati i zatvori" pristajete na pohranu i pristup kolačićima te zatvarate ovaj prozor. Više o Politici privatnosti možete pročitati klikom na "Saznaj više".
Prihvati i zatvori ili Saznaj više...